Παντάλης Ράφια Ντέξιον | Εταιρία
108
page,page-id-108,page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-9.0,wpb-js-composer js-comp-ver-4.9.2,vc_responsive
DEXION ΡΑΦΙΑ ΠΑΝΤΑΛΗΣ

Εταιρία

Η ιστορία μας

Από το 1959 στήνουμε ράφια!

Η επιχείρηση «ΠΑΝΤΑΛΗΣ ΒΑΣ. ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ» δραστηριοποιείται στον κλάδο συστημάτων αποθήκευσης, ραφιών από το 1985. Το συνεργείο κατασκευών μας αποτέλεσε το βασικό υπεργολάβο της πολυεθνικής εταιρείας «DEXION HELLAS AE» στην περιοχή της Βόρειας Ελλάδας από το 1959.

Η επιχείρηση σήμερα έχει ως κύριο αντικείμενο εργασιών την εμπορία και την κατασκευή συστημάτων αποθήκευσης - ραφιών στο χώρο εγκατάστασης του πελάτη.

Η ειδίκευσή της είναι σε παντός τύπου ράφια όπως Ντέξιον, ράφια μεταλλικής κατασκευής και γενικότερα σε όλα τα συστήματα αποθήκευσης και αρχειοθέτησης.

Η μεγάλη γνώση του αντικειμένου, καθώς και η πολύχρονη τεχνική εμπειρία μας, βοήθησε σημαντικά πολλούς πελάτες μας, με σωστές λύσεις και ποιοτικές εφαρμογές μέχρι σήμερα. Την ίδια πολιτική δεσμευόμαστε να ακολουθήσουμε και στο μέλλον προκειμένου να συνεχιστεί η πολύ καλή παράδοση των προιόντων Ντέξιον στα συστήματα αποθήκευσης – αρχειοθέτησης.

 

Έχουμε ετοιμάσει μια gallery με μερικές από τις δουλειές μας όλα αυτά τα χρόνια - ρίξτε μια ματιά εδώ.

Επικοινωνήστε με μας για να πάρετε προσφορά για το έργο σας

Ζητηστε Προσφορα

ΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΙΤΕ ΤΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΜΑΣ

Μέσω του rafia-pantalis.gr μπορείτε να προμηθευτείτε τα προϊόντα μας για τον επαγγελματικό ή οικιακό αποθηκευτικό σας χώρο. Γίνονται αποστολές σε όλη την Ελλάδα μέσω πρακτορείων μεταφορών.

Τηλεφωνικά, καλώντας στο 2310 209 738 και μιλώντας απευθείας με κάποιον εκπρόσωπο μας.
Μέσω e-mail, στέλνοντας στο panapant@gmail.com διαστάσεις του χώρου σας καθώς και τι ακριβώς χρειάζεστε.
Από κοντά, με μία επίσκεψη στον έδρα μας που βρίσκεται στην Γρηγ. Λαμπράκη 19, Θεσσαλονίκη.
ΤΡΟΠΟΙ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ