Παντάλης Ράφια Ντέξιον | Υπηρεσίες
120
page,page-id-120,page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-9.0,wpb-js-composer js-comp-ver-4.9.2,vc_responsive
DEXION ΡΑΦΙΑ ΠΑΝΤΑΛΗΣ

Υπηρεσίες

Αναλαμβάνουμε:

a

Προμέτρηση του χώρου κατασκευής των ραφιών

Προσφέρουμε την δυνατότητα προμέτρησης του χώρου σας, από ειδικό τεχνικό της εταιρίας μας, ο οποίος θα έρθει στον χώρο σας δωρεάν, θα μετρήσει τα ωφέλιμα μέτρα του χώρου σας και θα σας προτείνει την ιδανικότερη και ταυτόχρονα οικονομικότερη λύση σύμφωνα με τις αποθηκευτικές σας ανάγκες.

a

Μελέτη – σχεδιασμός (κάτοψη, τομή ραφιών)

Η εταιρία μας σας προσφέρει την δυνατότητα να μελeτήσει και να σχεδιάσει τον συνδυασμό ραφιών που απαιτείται για την όσο το δυνατόν μεγαλύτερη κάλυψη του αποθηκευτικού σας χώρου,σύμφωνα με τις υπάρχουσες διαστάσεις των ραφιών, ανάλογα με τις διαστάσεις των αντικειμένων που θα τοποθετήσετε στα ράφια, τη ροή αποθήκευσης και πάντα με γνώμονα το οικονομικότερο κατά το δυνατόν κόστος.

a

Μεταφορά στο χώρο εγκατάστασης

Η μεταφορά των εμπορευμάτων μας, συνήθως γίνεται από τους ίδιους τους πελάτες, καθώς η τυποποίηση όλων των υλικών είναι τέτοια, ώστε να επιτρέπει την μεταφορά τους ακόμα και με ένα επιβατικό αυτοκίνητο, ωστόσο παρέχουμε την δυνατότητα μεταφοράς των εμπορευμάτων μας στον χώρο που θα μας υποδείξετε, χωρίς επιπλέον χρέωση.

a

Τοποθέτηση από το εξειδικευμένο συνεργείο μας

Στην περίπτωση που η ζητούμενη κατασκευή είναι πολύπλοκη, ή υπάρχει η αναγκαιότητα για ταχύτερη συναρμολόγηση, αναλαμβάνουμε την τοποθέτηση στις εγκαταστάσεις σας με το εξειδικευμένο συνεργείο μας και με μία μικρή οικονομική επιβάρυνση.

Επικοινωνήστε με μας για να πάρετε προσφορά για το έργο σας

Ζητηστε Προσφορα

ΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΙΤΕ ΤΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΜΑΣ

Μέσω του rafia-pantalis.gr μπορείτε να προμηθευτείτε τα προϊόντα μας για τον επαγγελματικό ή οικιακό αποθηκευτικό σας χώρο. Γίνονται αποστολές σε όλη την Ελλάδα μέσω πρακτορείων μεταφορών.

Τηλεφωνικά, καλώντας στο 2310 209 738 και μιλώντας απευθείας με κάποιον εκπρόσωπο μας.
Μέσω e-mail, στέλνοντας στο panapant@gmail.com διαστάσεις του χώρου σας καθώς και τι ακριβώς χρειάζεστε.
Από κοντά, με μία επίσκεψη στον έδρα μας που βρίσκεται στην Γρηγ. Λαμπράκη 19, Θεσσαλονίκη.
ΤΡΟΠΟΙ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ